Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
iOS 11'in En Yeni 13 Özelliği - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

iOS 11'in En Yeni 13 Özelliği

iPhone ve iPad için Apple'ın en yeni yazılım güncellemesi iOS 11 alışkanlıklarınızı değiştirecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
iOS 11'in En Yeni 13 Özelliği
iPhone ve iPad için Apple'ın en yeni yazılım güncellemesi herkes tarafından indirilebilir hale geldi. Yeni yazılım, artırılmış gerçeklik uygulamaları ve kamera uygulamasındaki iyileştirmeler de dahil olmak üzere, birçok değişik sunuyor. IOS 11’in öne çıkmayan ancak çok kullanışlı olan bazı özellikleri IPhone'unuzu veya iPad'inizi her gün nasıl kullandığınızı çarpıcı bir biçimde değiştirebilir, cihazınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir.

1- iOS 11'de fark edilen ilk değişikliklerden biri, yeni bildirimler sekmesi. Tüm bildirimleri bir kerede silmek için "X" düğmesine dokunup basılı tutmak yeterli oluyor.





2- Fark edebileceğiniz başka bir değişiklik ise Apple'ın ekran parlaklığını manuel olarak ayarlama yeteneğini gizlemesi. Ekran parlaklığına artık Ayarlar bölümünden erişiliyor.





3- iOS 11'in en büyük görsel değişikliklerinden biri yeni Denetim Merkezi. Ekranın altından hızlıca kaydırarak denetim merkezine erişebilir, ayarlardan görünenleri özelleştirebilirsiniz. Örneğin düşük güç modunu açmak için bir kısayol ekleyebilirsiniz.





4- Apple, iOS 11'de kablosuz şifrelerini paylaşmayı kolaylaştırdı. iOS 11 ile birisi ağınıza bağlanmaya çalıştığında, bluetooth ile şifrenizi paylaşmak isteyip istemediğinizi soran bir kutu görünüyor.





5- Ayarlar uygulaması, depolama alanından nasıl tasarruf edebileceğiniz konusunda daha ayrıntılı bilgiler gösteriyor.




6-  iOS 11'de tek elle kullanım için tasarlanmış yeni bir klavye bulunuyor. Klavyeyi etkinleştirmek için emoji tuşunu basılı tutulması yeterli oluyor.





7- Sadece konuşarak değil yazarak da Siri ile etkileşimde bulunabilirsiniz.





8- Üstelik Siri, iOS 11'de çok daha akıllı. Artık farklı dilleri sizin için tercüme edebiliyor.





9- Ayarlar uygulamasının Erişilebilirlik bölümünde, yeni bir karanlık mod ayarı yer alıyor. Smart Invert olarak adlandırılan ayar, bazı uygulamalarda renkleri tersine çevirebiliyor.





10- Apple'ın kablosuz AirPod'larından birine sahipseniz, iOS 11 ile kulaklıklar için otomatik yanıt özelliğini ayarlayabilirsiniz. Yeni özelliği kullanarak, soldaki AirPod'a iki kez dokunarak Siri'yi aktif hale getirebilir, sağdaki AirPod'a iki kez hafifçe vurduğunuzda ise müziğinizi duraklatacak şekilde yapılandırabilirsiniz. 





11- Apple Music çalma listelerini arkadaşlarınızla paylaşabilir, arkadaşlarınız çalma listelerinizi takip edebilirsiniz.






12- Notes uygulaması artık dahili bir belge tarayıcıya sahip. Tarayıcı kağıt belgelerini düzenlenebilir ve aranabilir PDF dosyalarına dönüştürüyor.





13- Resimleri ve diğer dosyaları iPad'deki uygulamalar arasında sürükleyip bırakabilirsiniz.


iPhone ve iPad için ücretsiz bir güncelleme olarak, Ayarlar uygulamasından iOS 11 yeni işletim sistemini indirebilirsiniz.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın