Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
BAE'de güvenlik yatırımları 103 milyon doları bulacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Birleşik Arap Emirlikleri'nde güvenlik yatırımları 103 milyon doları bulacak

Honeywell'e göre Birleşik Arap Emirlikleri otelcilik sektörü, güvenlik teknolojileri bakımından büyük bir potansiyele sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Birleşik Arap Emirlikleri'nde güvenlik yatırımları 103 milyon doları bulacak
Honeywell Ortadoğu, Türkiye ve Afrika Enerji Çözümleri Genel Müdürü Dilip Sinha, verdiği bir röportajda CCTV kameraları, gözetim sistemleri, yetkili erişim kontrolleri ve merkezi güvenlik kontrol sistemleri de dahil olmak üzere güvenlik ekipmanları pazarı, bölgedeki otelcilerden yüksek talep görüyor’’ dedi.

Sinha ayrıca ‘’Otellerde yüzme havuzları, lobi, koridorlar, kısaca her giriş noktası CCTV kameraları tarafından izleniyor. Güvenlik sektörü sadece lüks segmentte değil diğer segmentlerde yüksek talep görüyor’’ diye sözlerine ekledi.

Ağustos ayında Research and Markets tarafından yayınlanan bir rapora göre BAE Video Gözetim pazarının 2023 yılına kadar 193,7 milyon $ seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. 2016 yılında küçük bir düşüş yaşansa da, piyasanın toparlanmaya başlaması bekleniyor. Bölgedeki artan güvenlik kaygılarından ötürü, önümüzdeki altı yıl içinde video gözetim pazarının büyüyeceği öngörülürken, özellikle, hızla büyüyen Dubai merkezli otelcilik sektörünün satışlardaki bu artışa katkıda bulunması bekleniyor.

CCTV sistemlerinin yanı sıra BAE’deki oteller için yeterli yangın koruması gerektiren yönetmeliklerin sayısındaki artış, yangın güvenlik sistemlerine olan talebi artırıyor. Yasal düzenlemelerin ve artan güvenlik ihtiyacının bir sonucu olarak, daha fazla otel hassas yangın algılama sistemlerine sahip olmak istiyor.

Sinha’ya göre ana faaliyet alanlarından biri yangın güvenlik sistemleri olan Honeywell'in başarısının ardında, otellerin çevresel kontrol mekanizmalarını geliştiren ve verimliliği artıran entegre sistemler yaratmaları yatıyor. Sinha "BAE’de lüks segment bizim için büyük bir odak noktası" dedi ve BAE otel endüstrisi gibi rekabet zorlu olduğu bir pazarda, otellerin teknoloji kullanımı ile rakiplerine üstünlük sağlayabileceklerini de sözlerine ekledi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın