Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Protime Group Facility Management Services Şti. - Firma Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
FİRMA DETAYI
Anasayfa       Firmalar
Protime Group Facility Management Services Şti.
Firma PuanıOy verOy verOy verOy verOy ver

Protime Group Facility Management Services Şti.

Adres Merkez Mah. Çobançeşme Cad.No 5 Kat 4 Daire 35 Gürler İş Merkezi KAĞITHANE / İSTANBUL
E-posta E-posta adresini üye olmadan göremezsiniz...
Website https://protimegroup.com/
Telefon 0212 294 23 28      0212 294 23 28
Mobil 0506 095 10 22
PROTİME GROUP; Uzun yıllardır sektörün nabzını yoklayan firmamız Güvenlik / Eğitim / Danışma Gözetim Görevlisi / Resepsiyonist Ve Temizlik Personeli Alanlarında hizmet vermektedir.Müşteri odaklı çalışan ve kaliteyi vizyon edinmiş olan firmamız profesyonel ekibi ile her zaman güler yüzle size hizmet sunmaktadır. Kendini kanıtlamış uzman ekibiyle sektörde size kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Bilgi almak için bize ulaşın.Hizmet faaliyetlerimiz hakkında bizi arayarak fiyat teklifi alabilirsiniz yada buradan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz.
Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 
Firma Hakkında Bilgiler PROTİME GROUP; Uzun yıllardır sektörün nabzını yoklayan firmamız Güvenlik / Eğitim / Danışma Gözetim Görevlisi / Resepsiyonist Ve Temizlik Personeli Alanlarında hizmet vermektedir. Müşteri odaklı çalışan ve kaliteyi vizyon edinmiş olan firmamız profesyonel ekibi ile her zaman güler yüzle size hizmet sunmaktadır. Kendini kanıtlamış uzman ekibiyle sektörde size kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Bilgi almak için bize ulaşın. Hizmet faaliyetlerimiz hakkında bizi arayarak fiyat teklifi alabilirsiniz yada buradan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz.